Kategoritë
SOFTWARET E HACKING FACEBOOK

Ultimate Facebook Hacker v3.5.2 Versioni i plotë 2016

Ultimate Facebook Hacker v3.5.2 Versioni i plotë 2016

 

 

Introduction of Ultimate Facebook Hacker v3.5.2 Full Version 2016:

Facebook është një rrjet i madh në të gjithë botën dhe mund të jetë një person në sipërfaqen e tokës që nuk di për Facebook.So ne jemi këtu për të folur në lidhje me hacks në Facebook dhe të gjithë gjithashtu e dinë se është e mundur të kollitem llogari në Facebook.My të gjithë vizitorët e rregullt e dinë tashmë për këtë që ne kemi një sukses të madh në versionin e mëparshëm të hakerit përfundimtar të Facebook 3.5.1, vizitorët tanë na vlerësojnë shumë dhe ne do të falënderonim vërtet për ta edhe ata që janë duke na bërë popullorë.

Well now we got too much issues also in previous version and we decided to launch wholly new and fresh version without any errors and bugs as well as installation issues.We are delighted to tell you that finally we have make this tool with day and night hard work and we present Ultimate Facebook Hacker v3.5.2 Versioni i plotë 2016.We tested and we try to reduce all the complaints in previous versions.You know cool thing is this software Ultimate Facebook Hacker v3.5.2 Full Version 2016 works on all devices equally.

Its interface is as easy old version and its totally free of cost.Added many extra features that was requested by our visitors.You just need to put victims username and email is option but its better if you know.As you put the information this tool will start hacking and in few moments will tell you everything that you really wish to now.

So lets talk about its amazing features and installation processes like how it works and how we can hack any account.

 

New Features of Ultimate Facebook Hacker v3.5.2 Full Version 2016:

 • Like the old version Ultimate Facebook Hacker v3.5.2 Full Version 2016 është gjithashtu falas
 • Shumë e thjeshtë dhe e lehtë për t’u përdorur kushdo mund ta përdorë atë
 • Punon në të gjitha pajisjet dhe Windows
 • Ne kemi testuar disa herë dhe sa herë që thjesht hakon llogari
 • Duhet vetëm 1 minutë ose maksimum 3 minuta për të kollitur ndonjë llogari
 • Ju nuk keni nevojë për adresë emaili vetëm lidhja e profilit është e mjaftueshme
 • Ndërfaqe miqësore dhe e lehtë për përdoruesin
 • Softuer i padukshëm
 • Proxies Premium janë shtuar dhe ju mund t'i përdorni ato gjatë hack

 

How to use Ultimate Facebook Hacker v3.5.2 Full Version 2016:

 1. Download software from any below servers
 2. An installer will be download through server
 3. Start installation and choose Express option to installer
 4. Installer will analyse OS and will give you file
 5. Start it and run the program
 6. Just Follow the screen
 7. Put victim’s Profile link,Email is not mandatory
 8. Press hack button and wait 1 to 3 minutes
 9. You see information of account
 10. Be advise don’t misuse of this software Thanks

 

 

 

server 1 Shkarko

 

server 2 Shkarko

 

*shënim: Choose only Express option During Installation.Thanks

 

 

Kushtet e kërkimit hyrëse:

 • Ultimate facebook hacker v3.5.1 free download
 • Ultimate Facebook Hacker v3.5.2 Versioni i plotë 2016
 • Haker Facebook përfundimtar v1
 • Shkarkoni hakerin përfundimtar
 • Shkarkim i fundit hacker i facebook-ut
 • Haker i fundit
 • Facebook hack ultimate v1
 • Facebook hack përfundimtar
 • Hack fundit i fjalëkalimit në Facebook